Cercador

Tots els relats de Pau Mora

l´Autor

Foto de perfil de Pau Mora

Pau Mora

30 Relats

92 Comentaris

35164 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Descriure's a un mateix em sembla fals i/o pedant. Si menys no, subjectiu, així que el que dic és que estic content d'haver-me conegut.
M'agrada la gent, encertar-la en la elecció d'un llibre(sense que això suposi res de res), jugar, jeure a la gespa, fer castells a la sorra, pintar, dibuixar, escriure, caminar, respirar, pensar, treballar, fer esport, el futbol, veure els partits del Barça, mirar la tele, el campionat de motos, la música, la dansa, el teatre, l'ordinador en general(m'apasiona el Photoshop), la Tècnica Alexander, l'Aikido, el Shiatsu, el Tai-chi, el Ioga, descansar, fumar, la cervesa, el pernil, el pa amb tomàquet, la xocolata, el talladet, els festucs, la paella, la fideuà, els cargols a la llauna, les crispetes i depenent de la peli, el cine. Fins que algú em defineixi, de moment si m'intuïu ja m'està bé.

Els meus interessos
M'interessa l'art, la imaginació.
M'interessa l'actualitat fins a un cert punt.
M'interessa el futur com per curiositat.
M'interessa la política, els polítics no.
M'interessa Catalunya i el món.
M'interessa i m'importa la salut.
M'interessa la vida, els amics.
M'interessen els meus fills.


http://paumora.blogspot.com/
http://blogs.e-noticies.com/pau-mora--disfresses/


Agraeixo molt els elogis però més les crítiques constructives. Gràcies.

Autors preferits de l'autor

Foto de perfil de Gemma Matas GustemsFoto de perfil de Pau MoraFoto de perfil de Júlia CostaFoto de perfil de ZermoduzFoto de perfil de PASIFAEFoto de perfil de free soundFoto de perfil de Antoni CànovasFoto de perfil de Armando VericatFoto de perfil de Josep VenturaFoto de perfil de Fada del boscFoto de perfil de Sergi G. OsetFoto de perfil de Aurora GamundíFoto de perfil de JannaFoto de perfil de brinsFoto de perfil de Teresa SaboritFoto de perfil de Nonna_CarmeFoto de perfil de Joan G. PonsFoto de perfil de RATUIXFoto de perfil de Mercè BellfortFoto de perfil de Galzeran (homefosc)Foto de perfil de magmaFoto de perfil de FrèdiaFoto de perfil de geraldineFoto de perfil de F. ArnauFoto de perfil de NaiadeFoto de perfil de SaharaFoto de perfil de UnaquimeraFoto de perfil de ginebreFoto de perfil de SenyorTuFoto de perfil de AVERROISFoto de perfil de EmmaThessaMFoto de perfil de LlibreFoto de perfil de copernicFoto de perfil de BaiascaFoto de perfil de obiwan